Jag kan fortfarande inte fatta det!!!!!!!!!!

Har verkligen haft en aaaaaaawesome vecka!!! Har träffat One Direction 3 dagar i rad. Det är helt sjukt. Har verkligen haft 1D-upplevelser. Dom som jag verkligen kommer minnas är dom med Harry. Han är så jääääääkla snygg och underbar.

Jag har kramat honom flera gånger, tagit kort, fått mina skor signerade, fått hans autograf, har rört hans hår, han har vinkat och lett mot mig och allt. ÅÅÅÅH.

Vi satt där utanför tills dom skulle åka till Arlanda så jag fick krama honom hejdå och han lovade att dom skulle komma tillbaka snart igen. Så det hoppas jag verkligen. Trodde jag skulle dö när dom åkte...

Just nu sitter jag här hemma hos Claudia med henne och Simone, vi är klarvakna och alla är helt hyper. Haha. Jag och Simone ska antingen sova här eller så ska vi ta tunnelbanan hem snart. Vet inte. Men det här har iallafall varit dom bästa dagarna i hela mitt liv!!!

ONE DIRECTION ÄR I SVErIGE!!!!!!!!!!!!!!!!1

ASSÅÅÅÅÅ OOOOMMMMFFFFGGG!!!! ONE DIRECTION ÄR I SVERIGE!!!!!! SKA TILL STAN NUUUUUUU MED SIMONE. OMG ASSÅ JAG DÖR. KOMMER FÅ SE DOM. KOMMER FÅ SE HARRY. ASSÅ JAG DÖLR.
KAN DAninte skriva för att jag skaka r så mkr. sorry,.
måste verkligen fixa mig skirfort nu!!! duschade på 1 min
AQSDÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ JAGF DÖÖÖÖÖÄR


1D <3

Vet att jag nästan aldrig bloggar. Har ju "lov" just nu och har varit med kompisar hela tiden så har inte haft tid. Ni kan även skylla på dom här grabbarna som tar upp all min tid då jag är ensam:




RSS 2.0