Valborg

Hejsanhoppsan! :)
Just nu håller jag på och fixar mig. Sitter och väntar på att plattången ska bli varm, har precis sminkat mig klart. Jag ska alldeles snart dra, eller ja när jag är klar. Idag är det ju valborg och det ska jag "fira" med Simone, Rebecka, Erica & Emelie. Vet inte om vi skulle vara med några, men vi får väl se hur det blir med det. Ska bli kul iallafall! Här är två svart-vita bilder tagna nyss:




Snyggt backslick! Haha nej men hade så för att inte få håret i ansiktet när jag sminkade mig ;)


Bussen snart då

Hej, ska snart ta bussen och möta upp Emelie och dra hem och sen så ska vi nog chilla med tjejsnack ett tag för det var länge sen och sen så lite senare så ska vi käka och sen dra ut och träffa några skööööna brudar :)
Men hinner inte blogga mer just nu för ska gå ut till bussen snart. Puss

Guten morgen.

Hejsan. Jag vaknade för lite mer än en timme sen och nu har jag och Sandra precis ätit frukost och idag ska jag träffa Emelie och sen ikväll ska jag vara med henne och några andra om vi hittar någonstans att ta vägen för det är ett litet problem just nu ;)
Ni kommer få dagens outfit idag och kanske kvällens om jag byter om.
Men nu ska jag ringa Emelie och bestämma lite saker med henne! Vi hörs senare.

Bluebird

Tumblr_lk8e9dvard1qd2zlao1_1280_large
Weheartit


Rebecka is in the house yeeeah!

Tjabba tjena hallå! Sitter hemma hos Sandra med henne och hennes lillaasyster Ella och vi sitter och snackar och är inne på datan. Är fett trött och funderar på att brotta ner Sandra från hennes säng och överta sängen :) Hahah! Jag sover fan inte på en madrass lilla du,k hahha nej mne gud vad hemsk jag lät där. Skojjjja bara!!
Idag har jag först varit i Täby med Hampus, Emelie och Ludvig och vi var i Täby C först och sen åkte vi hem till Emelie och chillade med lite "One three hill" och sen åkte killarna och jag och Emelie drog ner till min träning och på vägen hem snackade jag med Sandra och jag åkte hem och duschade och åt och sen drog jag hit och nu har jag varit här ett tag och ska sova här typ.

Nu ligger Sandra och är typ fett trött ser det ut som men hon ska fan inte få sova för jag kommer ha tråkigt helt ensam då när Ella sen drar +.-
ORKA SOVA SANDRA!

Min uppdatering har varit fett me blöööööh så ska försöka skärpa till mig lite nu under helgen men jag hoppas ni har överseende med att det blir lite sämre uppdatering på vardagarna med skolan och innebandyträningar och allt. Men ska försöka iaf! Kommer kasnek in ett inlägg lite senare eller om ett par timmar när jag har vaknat igen. Pusshej

ÅÅÅÅÅH

Såg precis att det tydligen inte är någon VD idag för det ska vara ishockey istället?! Åh jag hatar ishockey. Det är alltid det JUST när det ska vara Vampire Diaries! Det var ju inget förra fredagen heller... Så jäkla störande. 
Jag som var as taggad och hade laddat med chips & cola... :(



Snyggingar!!


Hej!

Följde med Erica till centrum för hon skulle köpa en ny mascara. Det var inte meningen att jag skulle köpa någonting men jag fick ändå med mig en tröja och en bh. Äsch det behövdes.

Just nu sitter jag här ensam hemma. Har precis käkat subway. Hade tänkt kolla på Vampire Diaries som börjar klockan 8, sedan skulle Rebecka komma hit när hon har duschat och sånt för hon har haft träning. Så det blir kuuul! (:




Ursäkta dom dåliga mobil bilderna... Men det är ju bättre än ingenting iaf ;)


Städar!

Ville bara gå in här och skriva lite snabbt. Har tagit en paus ifrån städandet. Har städat i mina garderober. Och tro mig, det var JOBBIGT. För allt låg huller om buller och det var dammigt och usch... Men nu är det fixat iallafall.

Tror jag ska äta någonting innan jag börjar igen. För jag känner att min energi är slut, har inte ätit något idag förutom några chokladbollar... Ouups. Men har glömt bort. Så ska väl göra det nu sen måste jag sätta fart igen! 
Erica kommer hit snart också. Kul! :D




Hej... igen! :)

Kom precis hem. Jag skulle egentligen ha följt med Rebecka, Ludvig, Hampus & Simon till täby och träffat Emelie & Jack. Men så blev det inte. För jag måste städa mitt rum. Kul. Åh blir så arg på mig själv för att jag har stökat ner det massa och inte hållt ordning. För då hade jag inte behövt städa det nu...

Det här var typ min reaktion när pappa sa att jag inte fick åka någonstans före jag hade städat:



HAHAHA :D Sötnoooos!


Hej alla människor!

Ja vi är redan vakna. Haha. Vi är lediga från skolan idag, eller inte precis lediga men vår skola har "Indadagen" idag. Då ska man vara hemma och jobba sen ska man få pengar av typ sina föräldrar eller vem man nu har jobbat åt och sedan ska man ge dom till skolan. Kul va? Nej :( Haha!

Igår slutade vi skolan ca klockan 11. För vi hade massa håltimmar, så det var as najs! Efter att vi hade slutat så följde jag med Rebecka, Simone & Erica till donken. När vi hade varit där så gick vi och satte oss vid kanalen. Efter ett tag så kom Hampus och Simon och joinade oss. Vid typ halv 4 så mötte jag & Erica upp mina föräldrar & min syster för jag och Ella skulle skaffa leg.

Senare på kvällen så cyklade jag tillsammans med Erica & Ella till röllingby (amerikanska fotbollsplanen) och där träffade vi Rebecka, Simone, Sofia, Ludvig, Hanna och Samir. Vi spelade lite kubb och bara chillade lite. Efter ett tag så blev det mörkt & kallt så då drog alla förutom Sofia & Samir hem till Ludvig och där kollade vi på film. Vid ungefär 12 på kvällen så drog alla hem. Jag sov hos Rebecka och kvällen avslutades med lite "girl-talk" och Bert.
Lyckad kväll iallafall! :)



Någon bild på mig som jag hittade på Rebeckas dator, visste inte ens att den fanns haha.



Molly och Puma är modeller! Eller??

När jag och Sandra var ute för ett par dagar sen så hade vi ju mina små voffsisar med oss och då tog vi lite bilder på dom och jag lovar att Molly och Puma började tro att dom själva var modeller! Haha, här ska ni få lite bilder på dom!



Molly!!



Puma!!



Molly är söt!



Molly igen!



Söööta Puma :)



Puma!



Molly med mig i bakgrunden...



Molly och Puma busar i gräset!



Godnatt Sverige.

Tänkte bara säga godnatt allihopa och förlåt för den dåliga uppdateringen men går ju i skolan nu igen och då är det lite svårare att ha en bra uppdatering men vi ska göra vårt bästa!


?

Hejsan. Kom precis hem från träningen och ska hoppa in i duschen och sen ringa Sandra. Förresten din bajskorv om du ser detta så kan du ju slänga in ett inlägg.. Var länge sen nu? ;) Haha!
Men nu måste jag duscha. LOve

OH MY BALLS!

Hej, hinner inte blogga så mycket för gör en viktig sak. Hej då

Favoritaffär!

Tänkte göra en sånhär "favoriten"-grej nu!
Jag tänker favoritstämpla en H&M.
Jag vet inte riktigt om jag kan kalla det min favorit men jag handlar mycket där och dom har allt möjligt och dom har snygga och billiga kläder och det känns alltså värt att shoppa där men sen kanske det finns andra affärer jag gillar lite mer på stilen och så men jag tror jag faktiskt handlar mest på H&M om man skulle kolla igenom min garderob som förresten börjar bli rätt så full nu.
H&M har bra basplagg men det finns även det där lite extra fina för sommardagarna/kvällarna nu i sommar och dom säljer ja i princip allt inom kläder så då väljer jag att favoritstämpla H&M!
Vad tycker ni om H&M? Vilken är er favortitaffär?


Favoritaffär!

Tänkte göra en sånhär "favoriten"-grej nu!
Jag tänker favoritstämpla en H&M.
Jag vet inte riktigt om jag kan kalla det min favorit men jag handlar mycket där och dom har allt möjligt och dom har snygga och billiga kläder och det känns alltså värt att shoppa där men sen kanske det finns andra affärer jag gillar lite mer på stilen och så men jag tror jag faktiskt handlar mest på H&M om man skulle kolla igenom min garderob som förresten börjar bli rätt så full nu.
H&M har bra basplagg men det finns även det där lite extra fina för sommardagarna/kvällarna nu i sommar och dom säljer ja i princip allt inom kläder så då väljer jag att favoritstämpla H&M!
Vad tycker ni om H&M? Vilken är er favortitaffär?


<3

Jag älskar dig sistertwister!

Sjuk? .... I huvudet ja!

Hej. Mår inge bra och vill bara lägga mig under täcket och dö.. Är trött hela tiden och massa annat som pågår just nu.. Försöker att inte ta ut det på bloggen men orkar inte blogga just nu men ska försöka göra lite tidsinställda inlägg för ikväll och imorgon så ni har någonting att läsa. Förlåt för dålig uppdatering om jag inte skriver så mycekt men som sagt jag mår inte speciellt bra och jag ska försöka göra ett par tidsinställda inlägg och dessutom bloggar ju Sandra så det kanske inte blir så dåligt ändå! Men nu ska jag snart gå ner och prata med pappa om en sak. You never know. Men hare bra så hörs vi snart! Kram

Vårkänslor del tre!

Hejsan! Tänkte slänga ut sista delen av när jag och Rebecka hade en liten "vårfotografering" nu men vi får se om någon annnan bild kommer ut någon annan gång för det finns många fler som vi inte har visat :) Men men, wait and see!

Reeeeeeebecka i profil!

Det härliga vädret och en härlig bild!

Rebecka och doggisarna :D

Rebexter!

Rebecka vid sjön

Rebecka

Jag och Rebecka vid sjön!

26 arpil 2011

Hejsan. KOm hem från skolan för ett litet tag sen och har fixat ltie grejer på facebook men nu vet jag inte om jag längre kan logga in där... :'( Men jag skriver mer sen för nu ska jag och Simone gå och äta. Pusshej

Sno stilen av Demi!




Outfit!

(Blev inge bra bilder för tog dom snabbt nu och måste dra om två fem minuter och ska hinna äta frukost..)
Här har ni min outfit för idag.
Byxor - Sandras
Blus - H&M
Klocka - Ur&Penn

Jag kommer skratta ihjäl mig, Rebecka är en mupp!

Inte för att jag tror att någon annan fattar riktigt men men.. Haha!




Godnatt sa en svart katt som låg i en svart hatt och var väldigt matt!!

Tänkte bara säga godnatt för nu har jag pluggat lite iaf för har mest suttit och kollat på film. Men men.. Kommer inte orka morgondagen asså. Godnatt!


Home sweet home

Hejsan. Kom nyss hem från min faster och ska direkt sätta mig med skolböckerna och börja plugga. Orkar verkligen inte men måste ju! Är skit trött på skolan men liksom det är typ lite mer än en månad kvar och sista veckan gör man ingenting så jag tror jag kan hålla ut lite till men det här lovet har känts som att det är sommar pga den härliga värmen och det är helt sjukt att det bara är april liksom! Helt sick. Men nu kan jag inte sitta här längre så vi hörs kanske lite senare ikväll! Pusshej


Vårkänslor del två!

Här kommer del två med lite bilder från när vi var ute och fotade soo have fun watching!

Jag!

Härliga vädret!

Jag (?)

Sandra sitter vid sjön och är vacker som vanligt!!!!

Jag vid sjön :)

Jag igen! HA HA

mobilbloggning

Hejsan. Ligger ute på altanen med musik i öronen och pluggar! Går rätt så bra faktiskt men jag är för slö så jag orkar inte typ. Idag kommer det nog bli som detta inlägg, kort. För jag bloggar från mobilen och kommer även göra det om jag åker hem till min faster. Hoppas ni överlever :) Kram Rebecka

Allt och ingenting.

Hejsan. Vaknade nyss och är verkligen skit trött och skulle kunna lägga mig i sängen och sova helda dagen men det kan jag ju självklart inte för idag måste jag verkligen plugga och sen ikväll så är det antingen träning eller hem till faster som gäller så har inte riktigt all tid i världen på mig att lära mig hela det där häftet.
Men men, jag skrev av häftet på datorn för när jag skriver lär jag mig bättre så kan lite nu iaf eller så lossnade det under natten.
Om jag drar till min faster får ni nog se outfitbild för då lär jag ju ha försökt snygga till mig lite eftersom min kusin fyllder arton i helgen men annars ska jag nog bara driva runt i Falunträningströjan och mjukisshorts och då är det inte något att se precis.
Solen skiner idag med så tänkte gå ner och äta frukost ute på altanen innan jag tar fram läxböckerna.
Men ha en bra dag så ses vi om någon timme eller två! Kram

Maybe i love you, maybe i don't.


Hejsan.
Tänkte bara slänga in ett inlägg för nu ska jag gå ner och duscha och sen ska jag gå upp och sätta på en film och läsa igenom hemkunskapen för det börjar bli brottom nu att lära mig dom eftersom jag har prov på tisdag och har inte pluggat någontign för jag skulle gjort det ikväll men har umgåtts med min familj och då blev det knappt någon tid över förns nu..
Åååh vad jag börjar bli trött, sover inte bra längre.. Har inte sovit bra på två hela veckor, sover i typ 1-2 timmar och sen vaknar jag och ligger vaken ett tag och sen efter en stund somnar jag om och jag är trött på morgnarna för att jag knappt kan sova på nätterna så vill somna tidigt så måste snabba mig nu ner till duschen så jag akn sova för måste dessutom vika alla kläder som ligger på min säng och skräpar. Känner att mitt liv är jobbigt ibland, haha..!
Men men, detta blir iaf mitt sista inlägg för idag så ni får ha en trevlig fortsatt kväll så hörs vi imorgon! Kram.




Black & White


En film jag längtar tills jag får se! :)




Outfits 24 april!

Sandra
Kjol - Indiska
Linne - Gina Tricot
Skor - Skopunkten
Halsband - Rebeckas
Rebecka
Jeansshorts - ?
Tröja - Gina Tricot
Skor - Stadium
Klocka - Ur & Penn
Armband - Olika

Favoriter!!

Vi la precis till en ny kategori som heter "favoriter" och i den kommer vi lägga upp tex. vår favorit glass, affär, godis, skor, klädesplagg eller något annat lite då och då :) Pusshej

Mitt favoritplagg!

Mitt favoritplagg är helt klart min "Selena-tröja". Eftersom jag är ett stort fan av henne så var jag tvungen att köpa den. Tröjan är supersnygg & samtidigt väldigt skön. Därför är den en stor favorit!

Men den var inte direkt gratis, den kostade sammanlagt 1230 :- med frakt och allt.. Men det var den helt klart värd! :D




Vårkänslor del ett!

Här kommer del ett med några bilder jag och Sandra tog när vi var ute och fotade lite. Enjoy!
Jag innan vi skulle gå ut!
Jag och Sandra
Sandra
Härligt!!
Sandra
Vackra Sandra

Dissen och hissen 24 april 2011


HISS:
Idag tänkte jag hissa min storasyster Therése. Hon är typ en av mina bästa vänner och jag kan snacka med henne om allt. Hon är dessutom skit rolig. När jag var liten var faktiskt hon min idol och jag ser fortfarande upp till henne även fast jag är äldre nu. Det här låter säkert jätte töntigt men liksom det är sant och jag tror inte precis att jag är den enda lillasystern som ser upp till sin storesyster! Love 2 you!

DISS:
Tänkte däremot dissa fajten mellan Ica och Coca Cola för nu funderar ju eller så har dom redan börjat iaf att sluta sälja coca cola på ica och det tycker inte jag är speciellt kul eftersom att coca cola är min andra favoritdricka efter fanta. Men men, töntig diss eller vad? ;)


Efterskott!

Hej. Sandra åkte hem för ett litet tag sen och jag sitter hemma och gör inte speciellt mycket men om någon timme ska jag nog äta. Vill äta nu för är jätte hungrig! Jag och min familj är lite efter för åt man typ inte påskmiddag igår? Men nej självklart ska familjen annorlunda göra det idag. Mina föräldrar har nog inte världsabästa kollen på traditioner och sånt men men, och dessutom sa jag inte glad påsk igår så säger det nog idag i slutet av inlägget om ni har tur :) Haha!?
Ikväll ska jag antingen vara hemma, plugga och chilla eller så ska jag träffa Sandra och Erica? Jag tycker det andra låter bäst men måste verkligen plugga så får se hur jag gör.... Gaaaaaahhhsh, jobbigt...!
Men nu ska jag gå ner och prata med syster för hon hade någon klänning att visa. Pusshej
GLAAAAAAAAAAD PÅSK I EFTERSKOTT!!



Sommaren är nära nu!

Hejsan (från oss båda). Just nu sitter vi ute på altanen och äter glass och spelar kort!
Så himla skönt väder och man får verkligen sommarkänslor och nu kan vi knappt vänta tills sommaren kommer.
Hittills idag har vi varit ute med hundarna två gånger, vi har också varit ute och fotat lite och det kommer några inlägg sen med dom bilderna för det blev över hundra stycken och nu har vi valt ut några som vi vill visa här i bloggen.

Sandra ska snart hem och ska åka och köpa pizza med sin mamma och jag (Rebecka) sitter här och är så grymt avundsjuk för är sjukt sugen på pizza men jag ska äta påskmiddag med min familj och dessutom är syster och hennes sambo Filip här så det blir mys! Men nu ska vi fortsätta spela kort. Hare bra allihopa!

I'm feeling hothothot!

Hejhej! Har precis bytt om till lite andra kläder än mjukisar och sånt och nu ska jag och Sandra snart ut i vårsolen och fota lite. Ska bli kul och dessutom kommer ju ni få lite nya bilder att kolla på!
Vi var ute med hundarna och gick i mjukisar och bara linne och jag tyckte nästan det blev lite jobbigt varmt så nu har jag dragit på mig jeansshortsen för första gången här i Sverige i år och hoppas på att kunna börja använda dom mycket nu :) Men nu ska jag sminka mig och sen ska vi gå, ha en skön dag och gå ut och ta vara på solen för man vet ju aldrig hur länge den blir kvar!

Godmorgon önskar pandan....

Hejsan. Vaknade nyss och sitter här framför datorn med sminket långt under ögonen så jag ser ut som en panda, men det är väl straffet jag får ta för att jag inte orkade ta bort det igår.
Igår vare en mysig kväll med tjejerna och sen så hade vi "filmkväll" så skön avslutning och sen somnade jag vid 02.30? Asså jag har fan inte en aning..
Idag ska jag nog vara med Sandra ett tag om hon inte måste dra hem direkt sen ska jag plugga idag (DET ÄR ETT MÅSTE) och sen ska jag kanske på släktkalas förresten kom jag på nu men jag tror jag inte ska på det för jag tror jag ska passa hundarna för vi kan inte ta med dom dit..
Men nu ska jag ner och checka med papi hur det blir idag med släkten! Ha en fin dag allihopa!


Blogginlägg..

Hejsan! Sitter just nu hemma hos Sandra med henne och Erica och om en halvtimme så ska jag och Sandra ta bussen hem till mig för Sandra ska sova där :)
Vi satt nyss och försökte komma på allt Sandra hade gjort under det här lovet och vi kom på att Sandra inte har sovit ensam utan en kompis någon dag förutom en! Snacka om sällskapssjuk tjej xD
Vi tre var ute alldeles nyss och det var skit kul men tänker inte berätta vad vi gjorde :) Hahhahahahh! Men nu tänker jag vara social mot lilla Erica som ligger i sängen och typ diggar till en låt som börjar bli uttjtade pga dom här två mupparna som jag är med........


Dagens outfit!


Blus - H&M
Jeans - ?
Strumpor - Föreningsväskan
Klocka - Ur & Penn
Skärp - H&M


Är med Erica & Rebecka

Kom hem från mormor för ett tag sedan då kom Erica hit, och nu kom Rebecka nyss hit. Ska vara social så ska inte skriva mera just nu men här är några bilder hemifrån mormor!



Min syster Ella!








Sno stilen av Selena!

Selena är en av mina favoritkändisar och jag gillar verkligen hennes stil för den är ganska enkel och bekväm men samtidigt snygg! Har har jag klippt ihop en av hennes outfits fast med kläder ifrån vanliga affärer så att ni kan kopiera stilen! :)
Vill ni ha fler sådana här inlägg?




Horton <3 Rebecka

Världens sötaste elefant asså! Typ kär!! Detta är nog den bästa barnfilmen som finns enligt mig och jag kan kolla på den hur många gånger som helst utan att tröttna och tänkte lägga in lite bilder och göra detta inlägg eftersom jag vet hur mycket Sandra också älskar det! Haha, eller gör hon? :) Tycker ni inte han är söt?


Dagens planer!


Lördag!

Hejhej! Har suttit i sporthallen tills nu för min bror spelade påskcupen, han gjorde även det igår när jag sa att jag hade varit och kollat på han. Han och hans lag kom tvåa och det var nära att dom vann finalen också :) Men men, det var ju ändå bara skojjcup så!
Tänkte slänga in (resten av) dagens planer i ett annat inlägg så wait and see! Pusshej

Hemma hos mormor!

Hej!
Nu är jag hemma hos mormor och jag sitter tillsammans med släkten ute på altanen och pratar om allt möjligt. Antar att vi ska äta om ett tag och sedan ska vi väl umgås.

Ikväll ska jag vara med någon antar jag, orkar inte sitta hemma och göra ingenting. Fast jag tänkte försöka fixa några blogginlägg som kommer upp på kvällen eftersom att jag knappt har bloggat någonting dom senaste dagarna. Så det blir lite olika blandade inlägg! :)



Snygga bilder på en snygg kille!


Två snabba webcam bilder!

Nu ska vi åka så ni får ha en bra dag! :) Kram





Glad Påsk! :)

Igår sov jag hos Rebecka, var med henne och några till på kvällen. Hade as kul iallafall! (:

Nu måste jag börja fixa mig för jag ska hem till mormor på påskmiddag, släkten ska dit så det ska bli mysigt! Sen på kvällen ska jag vara med några, uppdaterar senare om det. Sitter just nu osminkad med mjukiskläder och vi ska åka kvart i 3 så jag måste sätta fart nu! Ett inlägg med bilder kommer när jag är klarfixad ifall jag hinner. Men ska försöka skynda mig!



En gammal webcam-bild


SOOOMMAAAR KOM HIIIT NU!





Alexandra Stan - Mr. Saxobeat


Läs det..!

Hej. Detta kommer säkert låta fett lame men tänker försöka mig på att skriva ett "pepp-inlägg" för jag kollade in på Kissies blogg, brukar inte göra det så ofta men gjorde det nu och eftersom Erica och Sandra gör en annan sak så ville jag skriva av mig för jag blev så himla irriterad.

Kissie lägger ut bilder på sig själv (som hon säkert redigerat också) där hon ser ut som ett benrangel och hon harmånga tjejer som är i alla åldrar som läser och det är ju klart att många av dom blir påverkade av det hon lägger in på sin blogg men jag tycker helt tvärtom än vad hon gör. Jag tycker inte att det gör något att man har kurvor, små tuttar, stora tuttar eller om man är naturligt smal för bara man är bekväm med sig själv så är faktiskt det allt som egentligen räknas.
Tex. jag är inte speciellt smal, fast jag är inte tjock heller. Jag har kurvor och stora ben och inte världens snyggaste rumpa och jag har medelstora tuttar och förut när jag kollade på mig själv i spegeln så ville jag bara dra på mig ett täcke och gömma mig för världen men nu efter ett tag har jag faktiskt börja tänka att jag får ju komplimanger lite då och då och då är utseendet kanske inte allt. Jag kan inte sitta och skriva att jag inte har dom dagarna fortfarande då jag inte är nöjd med mig själv för då skulle jag ljuga men jag kan helt ärligt säga att dom dagarna har minsakt sens jag började acceptera och försöka se till den ljusa sidan och lyssna på komplimangerna jag får och bara strunta i han som säger det dumma.
Jag tycker inte att vi unga ska sikta efter att se ut som Kissie för kollar man på henne så ser man nog igenom det där att hon tycker att hon själv är så jävla underbar för varför skulle hon annars operera om sig och skriva inlägg om att hon åt en fjärdedels pizza? Vem med den inställningen mår bra? Seriöst? Skit i henne och alla andra som vill ändra på dig och hela världen.
Jag kan lova dig att ställer du dig framför spegeln nu så kan du säkert hitta flera saker som du är nöjd med på dig själv. Kom ihåg att du är vacker och unik och ingen ska få säga något annat till dig!
LOVE YOURSELF!!


Shopping!!

Detta köpte jag idag när jag var i Täby men koftan som är längst ner är mycket mörkare i verkligheten men fick ta bilderna från hemsidan för min kamera hittar jag inte... Panik! Jag är riktigt nöjd med mina köp iaf. Pusshej


when i look into your eyes i see.... nothing..!

Hejsan! Har inte bloggat idag för imorse drog jag och kollade på min bror när han spelade match och sen efter det drog jag, mamma och brors flickvän till Täby C och där shoppade vi lite och åt lunch och jag kom hem med tre nya plagg som jag tänkte visa lite senare och är grymt nöjd med köpen!
Ikväll vet jag inte vad jag ska göra men det löser sig nog eller jag funderar på att gå och köpa en påse chips och dipp och coca cola och sen be mamma om att vi kanske kan hyra en film och sätta mig under en filt och bara mysa ikväll? Låter riktigt härligt i mina öron :) Men jag får se vad kvällen har att bjuda på!
Tänkte också försöka slänga in ett par inlägg eftersom jag inte varit så duktigt idag på dagen men det löser sig nog :)
Men nu ska jag försöka hitta batterierna till kameran så jag kan ta kort på mina köp! Puss

This will be the last because now i say goodnight!

Hejhej. Tänkte bara skriva godnatt för tänkte gå och lägga mig om ett litet tag, ska bara säga hej då till Erica på facebook och sen gå in i mitt rum och gosa ner mig under de 7 kuddarna och 2 täckena :) Haha, kanske lite onödigt mycket saker i sängen när man ska sova men ajg tycker att det är absolut skönast då! Imorgon är det inga planer, städa rummet och plugga lite inför provet jag har efter lovet kanske? Hmm, aja det lät ju fan inte speciellt skojj.. På lovet liksom? Man bahhh; HALLLÅ VAKNA, INGE PLUGG!!!???!"?!?!??!? Aja, men måste man så måste man. Men ska gå och sova nu för nu vill inte mina ögon hålla sig öppna längre. Godnatt och sov gott allihopa!




Dansaaaat

Hola!
Efter mitt senaste inlägg så var jag med Erica & Rebecka ett tag sen så drog dom båda hem så då åkte jag och mötte Sofia & Melvin så just nu är vi hemma hos hennes farfar men vi ska börja röra oss hemåt henne nu. Ska sova där inatt.

I stort sett hela kvällen har vi dansat, haha ja ni läste rätt! Vi har övat på dom här två danserna här under. Så nu känns det faktiskt som att vi kan dom och dom sitter nu! Känns jätte skönt att kunna dom. Ville bara skriva lite fort men nu måste jag sluta. Baaajj! :)




Tema för hissen&dissen är kändisar idag för mig!

HISS: Idag tänkte jag hissa Miley Cyrus (Säg gärna till i en kommentar om jag stavar fel på någons namn för jag är inte så bra på kändisar och sånt och hjälp med sådant uppskattas!) för idag när jag såg "Never say never" så var hon med där och jag började tänka på att även fast hon är så ung så har hån åstadkommit så himla mycket och hon ger alla ungdomar så mycket hela tiden. Hon visar att man verkligen kan lyckas om man vill även fast att man är ung. Men hon visar också att allt är inte en dans på rosor utan man måste faktiskt jobba sig till det man vill ha. Det var det jag uppfattade den lilla stunden hon pratade i filmen.
Dessutom ser hon bra ut och sjunger helt fantastiskt så henne vill jag verkligen hissa!

DISS: Dissen blir däremot till Lindsay Lohan som var en av mina favoriter förut men pga att hon har spårat ur så pass mycket som hon gjort nu på sistone så tycker jag inte om henne längre. Känner att hon var en älskad skådis bland oss mindre men hon kan knappast representera oss längre.
Allt hennes strul har förstört henne, hennes utseende, hennes skådespeleri och mycket mer!
EN FET DISS TILL HENNE!




Hemmakväll


Hejsan! Är hemma ikväll för kan tyvärr inte göra någonting pga orsaker.
Just nu sitter jag bara framför datorn och häckar men tänkte slänga in lite senare en hiss och en diss från min sida iaf för jag tror inte Sandra kommer blogga så mycket mer ikväll för hon ska typ ut och träffa de andra men men man vet ju inte med henne, hon kanske sätter sig och bloggar sen mitt i natten.. Trogen bloggerska som hon är!
Aja, som sagt så ska jag bara sitta inne ikväll så ska försöka blogga lite ikväll så ni har någonting att läsa :)



2 andra småsaker som jag köpte idag



Ring från Kappahl, 49.50 :-



Knappar från Rockzone, 49.50 :-
Som ni ser så fattas det en knapp i paketet, jag hade satt på en knapp på min skinnjacka och då var det någon idiot som tog den, (NÄR JAG HADE DEN PÅ MIG!) fan vad sur jag blev.. Haha men men, det var ju bara en knapp.. Men ändå, fett respektlöst!!!!! :@


Har köpt en ny tröja!

Köpte en ny tröja nu när vi var i stan! Jag kunde ju knappast ha hittat en snyggare... ;)




Never say never!

Heejsan! Kom precis hem från stan där jag var med Sandra, Simone och Sofia och vi var och kollade lite i affärer men sen gick jag och Sandra på "Never say never - Justin Biebers film" och Simone och Sofia gick på en annan bio för dom hade redan sett den men det hade inte jag.
Helt okej film faktiskt men inte min favorit precis. Alla belibers borde iaf se den för ni kommer bli helt galna. Den snyggaste i filmen var iaf Usher tycker jag :)



Men men, nu har jag nog snackat klart om filmen men jag lägger in bilder från idag lite senare.


NEVER SAY NEVER!!! :D

Igår var jag med massa personer på dagen, vi snackade ut eftersom det har varit dålig stämning mellan oss tjejer på senaste tiden så nu känns det mycket bättre. Love you girls! <3
Sen på kvällen träffade jag Erica och vi träffade Ludvig en stund sen åkte vi hem till mig och då kom Rebecka hit också. Sen sov dom två här. Nu har vi precis vaknat och ätit.

Ska snart till stan med Rebecka, Sofia och Simone. Jag & Rebecka ska kolla på Never Say Never 3D!! Blir 3:e gången för mig nu som jag ser den på bio men det äre värt och Rebecka har inte sett den än eftersom hon var i Thailand när den hade premiär. Så det blir naaajs.

När vi kollar på den så skulle dom andra kolla i affärer tror jag. Just nu fixar vi oss och bussen går typ 12.30 så får se om vi hinner lägga ut några bilder.
Ha en bra dag alla! :)



En bild på Rebecka & mig från i förrgår när hon sov här


My look





Outfit 20 april 2011

Här kommer ett par foton på det jag har haft på mig idag! Körde på typ enkla färger för kände mig inte speciellt färgglad idag när jag vaknade.. Men men får vara det någon annan dag ist :)




Jeans - Sandras
Blus - Indiska
Halsband - Mammas smyckesparty



My new shoes!

Heeej, vi har ju varit och köpt nya skor och jag tänkte lägga in bild på dom som jag köpte. Köpte bara ett par skor idag :) Tyckte dom var lite småsöta att ha i sommar! Here they come:





Nya skor!




Hiss&Diss



HISS:

Rebecka:
Jag tänkte bara hissa det fina vädret vi har för i ett par dagar nu så har vi haft ungefär 20 grader i skuggan så det är ju as najjs :) Så jag hoppas på att vädret håller i sig så att hela lovet blir såhär! LOVE IT!!

Sandra: Jag måste bara hissa att det är påsklov och att jag har grymt kul med mina vänner! Livet bara rullar på just nu och det är så jäkla skönt att inte behöva tänka på massa skolarbete och vardagen! Att bara kunna sova ut och inte behöva stressa till skolan tidigt på morgonen. HISS FÖR PÅSKLOV!


DISS:

Rebecka: Idag tänkte jag inte dissa något speciellt faktiskt!

Sandra: Eftersom jag är ett STORT fan av Justin Bieber så måste jag bara dissa att han aldrig har varit i Sverige och för att det verkar som att han inte kommer komma hit i år heller... Det suger! :(


Sommarkänslor ♥





Ted Gärdestad - Sol, vind och vatten

Handlat skor!

Som Rebecka skrev förut, vi har varit och handlat skor med mamma, Ella och Thea. Jag köpte 3 par skor, vilket verkligen behövdes! Det gör mig typ överlycklig att man kan ha ballerinaskor på sig igen! Jag är kär i såna skor!








Frukost-tips! (hade ingen vaniljyougurt hemma)



Kan hända att det kommer upp andra inlägg också! :)


Good morning!


Gdomorgon allihopa! Sittter just nu i Sandras säng med två ögon som knappt vill hålla sig uppe utan tar varje chans dom får till att stänga sig men men måste fan övervinna allt mot mina ögon!
Idag ska jag och Sandra åka med hennes mamma, hennes syster och kanske någon av hennes systers kompisar och köpa skor. Jag ska nog också passa på att köpa ett par skor eller två nu när mamma inte är med eftersom att hon hatar att köpa skor med mig ;) Haha!
Aja, just nu kurrar magen och jag vill att Sandra ska ha duschat klart snart så vi kan äta frukost men känner jag Sandra rätt så kommer det ta minst ett deccenium innan hon kommer ut därifån!
Nu har ni hört om dagens planer men vi ses senare med massa annat skojj, dagisfröken det där lät som?`Haha.
Pusshej!


Jelena ♥ dom är sjukt vackra tillsammans!




Yo Yo!

Vi skulle egentligen åkt & träffat Ludvig, men det är svinkallt ute och jag (Sandra) är trött eftersom jag knappt sov nått förra natten. Men nu ska vi kolla på Bert & käka goooodis! :D






Rebecka är påväg hit nu! :D

Just nu sitter jag vid facebook & lite sånt. Har tvingat hit Rebecka också så jag slipper ha tråkigt ensam. Vi ska väl antingen gå ut eller göra det som vi är bäst på, kolla på Bert! Haha så jäääävla epic serie! I löööv it.





Egoboost!



Min dag!

Hejhej! Sandra har ju redan skrivit att vi är två tjejer från Åkersberga och hela den delen så tänkte inte skriva så mycket om det utan tänkte skriva om min dag ist :)
Jag vaknade klockan 10.30 eller något sånt och var helt klarvaken men gick ner och gjorde frukost och kollade på tv, sen kom mamma och syster hem på lunch medans jag stog och fixade ute på altanen för min pappa hade ringt och bett mig om det så då gjorde jag det så snäll som jag är! Sen vid klockan 15.00 typ så drog jag och Erica hem till Sandra och sen har jag varit där tillls typ klockan 19.20 för då kom mamma och hämtade mig för jag skulle åka och jobba och nu är jag hemma och ska sätta mig nere i vardagsrummet och äta och kolla på tv med mamma och senare ska jag nog bara chilla om inte Sandra kommer hit i för sig, för jag har köpt godis! WIIIE :)
Men nu kurrar magen så att mina grannar förmodligen hör så ska ner och äta ugnspannkaka, mumms! Hej då eller något ;)


Bilder på mig & Rebecka från idag!







Den här bilden är så jääääkla söt på dig Rebecka!



Bilder - bussresa med Erica kl. 07.40 imorse!

Suddigt värre!




Lååångt inlägg

Idag har varit en av dom läääängsta dagarna i mitt liv. Nej. Men det känns så. För igår sov jag hos Ericas syster tillsammans med henne, Axel och Johan. Det var as kul igår på kvällen/inatt. Fast sen så vaknade Axel typ halv 6 på morgonen så då vaknade vi andra också. Så det slutade med att vi alla satt och snackade i soffan, och det var ju hur tidigt som helst så alla var jätte trötta.

Därför bestämde vi oss för att alla skulle dra hem och sova så skulle vi kanske höras senare. När dom hade dragit och jag och Erica hade städat lite i hennes syrras lägenhet så var klockan halv 8. Och cp som vi är så var vi pigga då, haha. Så vi satte oss på en buss och bara åkte någonstans, vi hade inget att göra.
Sen efter ett tag så åkte vi hem till mig och tog det lungt.

Erica var tvungen att dra efter ett tag så då satt jag bara vid datan. Sen så skulle jag lägga mig och "vila" i min säng, men självklart somnade jag. Haha. Så sen vaknade jag vid typ 3 av att Rebecka och Erica är hemma hos mig, haha! Så då var jag med dom ett tag tills båda drog hem.

Så nu sitter jag här själv och har fixat lite med bloggen, men snart ska jag nog ut och träffa nån. Bilder från idag kommer snart i ett annat inlägg annars blir det här en mil långt! ;)

Här är några webcam-bilder från igår:








Hej!

Jag (Sandra) har varit utan en blogg ett tag så kände för en nystart! Så jag frågade Rebecka ifall hon hade lust att starta en blogg med mig och hon tyckte att det lät som en super kul idée så ja! :)

Vi är iallafall två tjejer som heter Sandra & Rebecka, vi är 15 år gamla och bor i Åkersberga som ligger en bit utanför Stockholm.
Har ni några frågor så kan ni antingen skicka iväg en kommentar eller mejla till: [email protected]
Hoppas ni kommer gilla våran blogg! :) Kram


RSS 2.0