Inför imorn! (OBS, detta är bara för er som ska va med)

Vi träffas klockan 11.30, ni vet platsen. Ni behöver inte ha på er någonting speciellt, men ni får ha en annorlundare klädstil än er egna ifall ni känner för det. Vi kommer behöva en av er mer än dom andra, som kommer behöva säga saker. Så det skulle va jätte kul ifall nån var frivillig! ;D

Haha det här inlägget får det att låta som värsta seriösa grejen men det är det inte riktigt, ville bara att ni som ska med ska veta hur det ligger till!
Vi ses imoooorrrn :)




Heeeeej!

Just nu sitter jag hemma hos Sofia, ska sova här inatt, vi har ju ingen skola imorgon. Vi har gjort allt möjligt, vi har hållt på med deras nya Mac data. Vi har spelat in filmer med Moa och Melvin också.
Nu ska vi gå till Statoil och köpa godis sen ska vi kolla på Bones (eller det är iallafall vad jag vill, men tror inte att Sofia bangar på det direkt) och sen kanske nån annan film.
Ni får ha det så bra! :)




Schnyggiiiiingar! Hahaaaaaa :D



Ser fram emot veckan som kommer!

Idag har jag bara tagit det lugnt med Simone, vi har kollat på både Shrek 2 & 3. Men hon åkte hem för ett tag sedan. Och eftersom det är söndag så håller jag på med massa tråkiga söndags-saker. Som att städa mitt rum och packa mina saker hem till mamma.

Jag har en känsla av att den här veckan kommer bli jätte bra. För imorgon ska jag sova hos Sofia och det ser jag verkligen fram emot, har helt ärligt längtat tills det hela helgen haha x). Sen ska jag göra massa annat kul dom andra dagarna också.

Ska skynda mig att bli klar för snart ska vi äta och sen så ska jag hem till Sofia. Vi måste ju testa hennes nya videokamera! :D
Aja nu måste jag fortsätta med städningen så att jag blir klar! Ha en fortsatt bra söndag!



Tagen imorse, nyvaken med gårdagens smink. Ja jag kände mig jätte fräsh! ;)



Simone med sina as coola 3D-brillor!




Löööördag

Helllooo!
Kom precis för ett tag sen och är med Sofia, Amanda, Rebecka och Simone. Var ute och då träffade vi David och Kevin. Men vi kom hem för ett tag sen som sagt för det var kaaallt.
Nu vet jag inte vad vi ska göra men här kommer iallafall några bilder:










MÅSTE KÖÖÖPA!



Sorry att jag bara bloggar om Justin hela tiden men jag kan inte låta bli...


Allt och ingenting av Rebecka.

HEEEEjjjj :) Är trött och irriterad men ska snart ut och gå med mamma och då kommer allt att släppa. Jag och mamma ska också prata om att jag kanske ska få en systemkamera, hur najjs är inte det? HOPPASHOPPAS..!!
Så allt kommer nog bli bättre, fick veta mitt resultat på svenskanationella idag och är riktigt nöjd, trodde det gick dåligt. Nu orkar jag med de sista dagarna i skolan och efter den här veckan är det bara onödiga dagar kvar mne dom kommer bli så jävla kul asså (förlåt för svordommen) ahha. !! LÄngtar som fan till sommarlovet men dom här veckorna kommer typ vara som att ha sommarlov. Hejhej!

Idiot.se

Är fortfarande så jävla sur på att jag är så himla korkad som fick reda på att 1D var i sverige när det var försent. Pucko pucko pucko!




Looking for promdress...!

Hejhej. Sitter just nu och kollar på balklänningar för har ju den vita som jag visade för länge sen här hemma men är inte helt hundra på att jag verkligen vill ha den. Så har kollat på lite andra klänningar men har inte hittat någon än. Aja, nu ska jag fortsätta leta. Bye!


Sjukling.

Hejhej. Är sjuk idag så kommer säkert blogga lite men nu ska jag gå och lägga mig :) Puss

Harry Styles <3



Sitter här och försöker kolla på Billboard Awards men hela live-streamen laggar ihop för att alla skriver hela tiden... -.- Så man måste sitta och uppdatera sidan HELA tiden och det orkar jag inte. Så jag har kollat på bilder på weheartit.com.

Är lite småsur också. För att jag missade att One Direction var här i Stockholm i helgen, åh jävla idiot jag är. Men man får väl hoppas att dom kommer hit snart igen... :( Dom var här för att spela in till deras nästa skiva. As coolt att dom gjorde det just i sverige jöö. Fast fett O-COOLT att jag missade det. Åh jag är så himla sur på mig själv...

Plus att jag borde egentligen sova nu, men eftersom jag sov förut idag så är jag inte trött. Men jag ska försöka somna iallafall, måste ju upp tidigt imorgon, som vanligt när det är skola. 

GOOOOOOOOOOODNAAATTT!


Bok-tönt :D




Vet att jag inte har skrivit på år men har inte orkat, helt ärligt. Som Rebecka skrev så var vi i arninge idag för att leta efter balskor. Jag hittade inga som jag blev direkt super förtjust i men jag hittade (äntligen) en bok som jag velat köpa väldigt länge.

"Twilightsagan - den officiella illustrerade guiden".
Den köpte jag direkt eftersom jag bara har hittat den på engelska innan. Så sedan jag kom hem har jag legat och läst i den. Jag känner verkligen hur mycket jag hade saknat Twilight. Jag var ett STORT Twilight-fan förut men sedan kom Justin och tog upp hela min tid, haha det är sant...

Jag har sovit några timmar också, var så jäkla trött efter allt som jag har gjort i helgen. Har varit ute sent varje kväll och vaknat tidigt. Inte skönt. Så behövde sova ikapp lite.
Jag har kommit på värsta idéen. Men om vad det handlar om kommer jag tyvärr inte skriva ut här. Det är för pinsamt... Jag fick verkligen ett "idée" ögonblick så jag har suttit och hållt på med det ett bra tag nu...


On my own.

Hej allihopa. Jag har börjat blogga på min gamla blogg igen. Kommer såklart fortsätta blogga på den här också med Sandra men kände för en nystart på egna ben. Haha.
Här har ni den iaf!

Ljusrosa klänning, inte mönstret som är på bilden.

Hejhej. Idag var jag och Sandra i Arnige C och kollade efter skor till balen men jag kom hem med en till klänning, klänningen här under men den jag köpte var helrosa. Skitfin ljusrosa klänning som jag ska använda mycket i sommar. Skor hittade jag inga så det ska jag och mamma åka och kolla på någon dag. Puss

Home at Sandra.

Hejsan. Just nu sitter jag hemma hos Sandra och om ett tag kommer Emelie också och då ska vi senare hem till mig och äta. Idag har jag inte gjort speciellt mycket, varit med Simone och Sandra och kollat på en fotbollsmatch. Imorgon ska jag och Sandra till Arninge och kolla skor till balen.Kul!
Men nu ska jag ringa mami så hejhej!!


HISS!

Hejhej. Tänkte hissa dom här två tjejerna. Tyckte inte om dom speciellt mycket för inte så länge sen, visste inte ens vem JV var men sen har Sandra fått mig att ändra mig typ. Gillar inte riktigt MC musik så himla skit mycket men älskar hennes stil och så och allt blir bara bättre och bättre känns det som :)
Stor hiss till dom här tjejerna iaf!!


Godnatt önskar vi här i Simpsonsfamiljen.

Ska snart gå och borsta tänderna och lägga mig i sängen och kolla på film. Börjar bli lite trött nu. Hehe.
Ska bara snacka klart med vännerna på msn så ska jag gå sen. Vi hörs imorgon allihopa!!

Fredagsplaner.

Hejhej.
Imorgon var planerna egentligen att åka och träffa Emelie i Täby C och sen bli upphämtad utav bror, hans flickvän, Matte och Markus och dra vidare till Kista C och kolla på bio men det verkar inte bli något med att träffa Emelie så istället funderar jag på att dra till Arninge C en stund och kolla på balskor, hmm.. Men då måste jag vara hemma tills klockan 17.00 igen. Får se vad planerna blir? Har någon av er några planer inför imorgon? Puss

Eric!

Okej Simone, jag hade fel.
Han är fan skit snygg!



Det här är den jag är.

You don't need to think i'm pretty, men jag har aldrig tvingat dig att kolla åt mitt håll.


OC

Hejhej! Kollar på OC just nu och jag börjar fan gilla den här serien grymt mycket men det är tråkigt att Marisssa är död. Men sen ska jag plugga matte och baka lite, är jätte sugen på paj :) Men ska kolla vidare nu. Pusshej /Rebecka

Fan

Dålig uppdatering. Jag vet. Har inte bloggat pågrund av personliga skäl. Jag ska försöka blogga mer imorgon.

Fan

Dålig uppdatering. Jag vet. Har inte bloggat pågrund av personliga skäl. Jag ska försöka blogga mer imorgon.

Duschen.

Hej. Kom precis ut från duschen, har tagit en lång dusch och rakat benen och bara tagit hand om mig själv. Är så himla stressad nu över allting i skolan och kände att detta var ju vad jag behövde :)
Ska sätta mig och plugga in ett tal jag ska hålla på svenskan på torsdag och sen kolla lite på tv. Vi hörs senare eller imorgon! Förlåt för dålig uppdatering.

Pirates of the caribbean

Pirates Of The Caribbean
Hejhej, ska gå och lägga mig nu. Har kollat lite på "pirates of the caribbean" men orkar inte kolla sista kvarten för är jätte trött. Imorgon ska jag förmodligen till skolan men ska sen hem och plugga tror jag och sen på kvällen ska jag jobba lite. Men skön dag ändå trots allt det. Imorgon ska jag och Sandra mötas upp för vi ska cykla som vi har börjat med lite smått nu på morgnarna så ska upp lite tidigare än vanligt för annars hinner jag inte,, eller ska det regna imorgon? För isf ska vi inte cykla, hehe.. Aja, vi hörs imorgon! Puss

Pluggning.

Har suttit och pluggat lite och ska sätta igång med SOinlämningen som ska in imorgon. Men jag gillar SO så det är nog ganska chill.
Dagens planer är att plugga, ta disken, kolla på ettan av POTC som går på tv klockan 21.00 ikväll. SKrev en förkortning för orkade inte skriva hela namnet.
Idag är jag förresten hemma från skolan för mår inge bra, mår illa, huvudet känns tungt, allt snurrar lite då och då och lite feber. Men förhoppningsvis är det bar en endagssjuka så jag kan gå till skolan imorgon. Det behövs nämligen! Men nu ska jag sätta igång med pluggandet, kram.

Fel tid.

Hej allihopa. Det var en som kommenterade det "tidsinställda" inlägg, men det blev något fel igår när jag gjorde det så det ställdes in direkt ist för idag klockan 13.30 då det skulle komma. Blogg.se har strulat väldigt länge på min dator eller om det är datan som är knas för inget funkar som det ska. Tack för kommentaren, så fick jag reda på att det hade kommit dit vid fel tid. Puss /Rebecka

Tidsinställt.

Hej. Detta är ett tidsintällt inlägg och gjorde det igår när jag kom hem från cupnen. Just nu sitter jag väl på lektion och idag efter skoaln så ska jag hem och skriva en SO-uppsats men sen börjar skolan förmodligen lugna ner sig lite och då kommer det bli mer bloggning. Ska dessutom börja träna igen nu den här veckan men nu när innebandyn är slut så får jag hitta på något annat och då tänkte jag "Friskis&Svettis" så.
Kände att uppdateringen inte var på topp igår så därför gjorde jag det här inlägget.
Puss

Tvåa

Hejhej. Vi kom tvåa i minicupen idag men nu ska jag lägga mig i soffan och fortsätta kolla på hockeymatchen!
Vi hörs imorogn. Puss

Bio!

Hejsan. Är hemma nu från Kista C där jag var med mamma, Micke och Emma och kollade på bio. Vi såg "water for elephant" och den var som Simone sagt till mig: bra! Rekomenderar den till alla faktistk. Min mamma och alla de andra tyckte också den var bra så den passar alla åldrar. Tyckte dock den var jätte jätte hemsk..
Aja, nu ska jag sova för ska upp tidigt imorgon! Pusshej

GO SWEDEN!! :D


Tar och drar iväg till favoritstället, innebandyhallen!!

Hej, nu ska jag gå och klä på mig för om 40 minuter ska jag och pappa till Täby och kolla på damträningen och sen ska vi tillbaks till Åkersberga och försöka hinna på ett släktkalas men annars ska vi dra hem.
Vaknade imorse av väckarklockan för egentligen skulle hela laget dra till Vaxholm och sånt men fick veta imorse att det var inställt och sånt så planerna för dagen förändrades helt så nu sk ajga som sagt till Täby, hem till släktkalas om vi hinner och sen ska jag förmodligen tillbaks till Täby och sova hos Thea.
Men vi får se om det blir så eller inte.
Imorgon kommer jag inte blogga speciellt mycket för har avslutningscup med innebandyn fast i för sig så vte jag inte när den slutar så kanske har tid att blogga imorgon men det lär vi ju märka. Haha.
Men nu måste jag dra för sitter här i mjukisar och en träningströja..! Hah.
Looove

Minishopping!

Hejhej. Godmorgon! Igår på dagen efter skolan åkte jag och Matte på en snabbshopping och därifrån kom jag med tre stycken plagg. Dåliga bilder men dom får duga iaf.
Klänningen är babygul men det syns inte speciellt bra på bilden.
Vi åkte till något sorts utförsäljning och det mesta någonting kostar där är 100 :- just nu så billigt och bra, ligger i Häggvik tror jag!
Pusshej
Tshirt - 60 :-

(Gul) sommarklänning - 100 :-

Mysig tjocktröja - 100 :-


......

Hejhej. Sitter hos Simone och ska snart hem härifrån. Gick och mötte dom för behövde snacka lite.. Det är nu man ska kunna skriva "och nu känns allt bra igen" men det gör det inte. Det känns bra att ha dom här just nu men allt annat känns inte speciellt bra liksom.
Men ibland måste någon säga sanningen till en för att man ska öppna ögonen och se vad som faktiskt är sant eller falskt.
Tack iaf tjejer, ni är bäst!
Puss

Kläder som jag vill ha!

Det här skulle jag vilja gå runt i sommar. Härligt!


I'm done!

Hejhejhej! Är nu klar med svenskan och det känns skit skönt. Egentligen måste jag jobba so nu men orkar verkligen inte göra det, är skit trött och har varit det hela dagen och blir bara allmänt irriterad på hela världen idag.
Fast idag i skolan så var det en bra dag iaf tyckte jag, eller bra och bra.. Den var helt OK!
Nu ska jag nog bara slappa lite och kolla på tv. Men vi hörs imorgon!
Juste jag tänkte om det där inlägget som jag skrev förut om killar, ni får gärna skriva någon snygging i en kommentar på det inlägget så kan jag söka på den och se! Haha, låter fånigt men ändå.


JB, TL och CMM!

Hej.
Tänkte prata om killar eller hur man ska förklara. Jag och mina kompisar satt ute på skolgården idag och snackade om personlighet och utseende på killar och då kom jag på att jag måste typ vara as kräsen när det gäller utseende för jag tyckte att det fanns en snygg kille i min skola men tycker inte det längre när jag ser honom. Han ser ut som exakt alla andra. Haha, weird?
Och sen kollade jag mig runt i skolan resten av dagen men såg inte en enda kille jag tyckte var snygg och sen så nu har jag suttit och sökt lite på google på kändisar och så och tycker fan inte någon av dom jag tyckt förut är snygga längre. Eller dom ser väl bra ut men bara helt ok liksom, inget speciellt. Helt sjukt, jag undrar egentligen vad jag tycker är snyggt på killar eftersom jag verkar inte hitta någonting som faller mig i smaken.
Alla har ju tex en favoritkändis som typ Justin Bieber, Taylor Lautner (Felstavat?), chad michael murray med flera liksom men jag har heller inte någon sådan liksom.
Tycker helt ärligt det suger för jag vill också ha en sorts kille som jag faller för, dom där as vackra ögonen, det snygga håret.. Men jag har bara olika småbitar jag vet att jag kollar på men dom måste inte se ut på något speciellt sätt.
Svårt att förklara vad jag menar men förut visste jag liksom att lite solbrända, mörkhåriga, brunögda killar med sngg mage var min grejj men nu vet jag fan inte. Haha. As skumt!
Men men.. Förstå mig inte fel det är klart jag tycker det finns snygga killar men jag känner aldrig längre "Oh, he's to die for" (dålig engelska?) som jag gjorde förut med tex Taylor Lautner.
Eftersom jag nämnde dom här tre där upp tänkte jag det kunde passa med bilder på dom.


Virrig text..

HEEEj! Sitter hemma och Erica drog nyss, nu ska jag sätta mig och plugga och jag vet att ni nog börjar tröttna på alla inlägg om att jag ska plugga men det är bara några få veckor kvar nu som jag gärna vill lyckas med men sen är det sommarlov och då kommer det komma annat än bara tjat om plugg, plugg och mera plugg. Haha!
Men nu väntar jag på att antingen Sandra eller Erica kanske kan skicka svenskafrågorna till en uppgift vi fick för någon dag sen.
Dessutom är jag skit trött så ska sova skit tidigt ikväll tror jag och i helgen kommer det vara fullt upp men kameran ska med så ni får se bilder på söndag kväll för på lördag ska jag vara med innebandylaget på grönan och sånt eller bara några få från laget för vi ska spela cup som avslutning på lite skojj så några ifrån laget ska jag vara med och sen på söndag så ska vi spela själva cupen så lördag - övernattning - söndag kommer ni få bilder ifrån.
Virrig text jag vet, läs inte om ni inte orkar. Haha.
Pusshej

Jag, jag, Sandra


Rebecka looooves Simone

Tack tjejen. Du räddade mig verkligen idag och fan jag ska ge tillbaks det någon dag! KÄRLEK TILL DIG


Outfit den 11 maj 2011

Shorts - Systers
Linne - H&M
BH/Bikini - H&M
Klocka - Ur&Penn


Bortglömda bilder - en najs dag med kompisar! :)


Jag


Söööööta Erica!


Rebecka är brun medans Simone & jag är... ja... haha


Rebecka & Simone, finisar!!


HAHAHAHAHA garvar fan ihjäl mig åt den här bilden! Ser ju liiiite borta ut


Rebexter!


Simon


Hampus



Rebecka TROR att hon har muskler ;)

Godmorgon.

Hejhej. Har precis plattat håret och ska snart sminka mig och sånt för klockan 09.30 så ska jag och Sandra cykla till skolan. Jag ska försöka ta lite bilder under dagen men lovar ingenting för vet inte hur mycket batteri min kamera har och vet inte vart de andra batterierna är.
Men nu ska jag hjälpa Sandra välja kläder!
P.S fick tre timmars sömn och jag sov dom inte i sträck så det sög, men bättre än Sandra som inte fick en enda timme sömn..

I'm no beauty queen, I'm just beautiful me

Okej nu tycker jag att tiden ska gå liiiiiite snabbare så att Rebecka kan vakna snart. Har dö tråkigt här ensam haha. Är klar med lexikonet på svenskan och snart är jag klar med hela SO:n också... Det värsta med det hela är ju att vi har sovmorgon idag så hon kommer alltså sova ännu längre än vanligt. Bajs också :(


Det är typ ljust ute :PppPPPpPPppPP

Sitter här ensam hemma hos Rebecka, har pluggat som ett jävla as. Videon jag la in nyss var för typ en timma sen. Så nu sover Rebecka. Och jag sitter här som en mupp och tittar ut genom fönstret, solen håller redan på att gå upp. Det håller redan på att bli ljust ute. Och jag är super pigg. Så jag tänkte plugga mer tills det blir dags för Rebecka att gå upp. Ska dygna så att jag hinner göra klart allt plugg som vi har i skolan. För då är jag ledig sen resten av veckan, det är det värt. Är så himla trött på skolan, därför ska jag göra klart den nu, när jag redan är motiverad lixom! ;)





Och till dig som undrar (Frida), så gjorde jag illa den på Bieber-paraden i lördags. Det var någon idiotkille där som slog alla hejvilt och alla bara knuffade varandra och ja sedan gick det som det gick... Haha! Jag vet inte om det är en stukning eller vad det är. Så jag har fått gå runt med det här bandaget sedan i lördags, men nu orkar jag inte med det mer så jag struntar helt enkelt i det, haha.

Kul man kan ha, typ 2 på natten... REDBULL!

Vi sitter här as taggade och har druckit snart 6 redbull var i rad. Vi blev först besvikna för vi trodde att vi bara skulle få en var men sen hittade vi as många i deras kylskåp som Matte hade glömt här. NAAAAAJS?!
Fast tror nog vi får betala honom för dom imorgon dock...

Några fler bilder från i måndags!

Haha ser ju typ jätte liten ut!
Tycker att den här bilden är as cool! :D

ASSÅÅÅ JAG DÖÖÖÖÖÖR FYFAAAN VAD SÖTA!!!!


Hellloooo pluggisarna hääär!

Sitter just nu hemma hos Rebecka och pluggar, kul kul! Fast nej. Fast nödvändigt. Haha!
Vi har varit ute och cyklat lite också, för vi orkade inte sitta inne. Så vi hälsade på hennes syster lite snabbt. 
Måste återgå till pluggandet men kan bjuda på lite biiiiilder!




Oohlala



Rebecka in focus ;)



Cooooool tjej.... or NAT hehehehehehe



Sandra is coming over.

Hejhej. Sitter just nu och snackar med Sandra i micken på msn just nu och hon håller på och göra någonting och sen ska hon komma hit för vi ska plugga typ hela natten och det blir lättare om vi är två. Haha, stackars min bror som har rummet brevid datarummet. Mohahahahhaha! Nej men vi ska faktiskt plugga skit mucho!
Men nu ska jag renskriva lite grejer innan Sandra kommer för jag ska dessutom hämta ett par shorts hos min syster eftersom att det är så jävla varmt ute nu för tiden så ska jag börja använda shorts!
Härligt med värme men det kan bli jätte jobbigt.

Brukar aldrig lyssna på svensk musik, men videon...




Onyttigt.

Hej. Sitter ute på altanen och pluggar för kom hem för ett litet tag sen för även fast jag har ont i huvudet idag och var hemma från skolan idag så var jag tvungen att dra till skolan och hämta lite saker för kunde inte få hem det på något annat sät..
Har tydligen fått mer i skolan idag och jag har köpt 3 stycken stora coca color, 1 stor fanta, och 2 red bull och 1 gott och blandat påse för ska hålla mig vaken hela kvällen och natten om det så behövs för måste få så mycket som möjligt gjort idag. Därför kommer jag kanske blogga lite då och då också.
Men ska plugga lite mer nu, puss

Jag vill ha!!

Fan vad snygga bikinisar tycker jag, den första blir ju skit snygg med massa färg när man är solbränd och den andra är ju bara för sööööööt!! Gemiggemiggemiggemiggemiggemiggemig!!


Plugga i solen, inte helt fel!


Ska ut och lägga mig i solen och plugga hemkunskap nu. Skriver mer sen, bajj!

Outifen igår.


Bilder från håltimmarna igår med Sandra!

Hejhej. Sitter och pluggar och har pluggat lite svenska och ska nu börja på min SO:inlämning så kommer nog slänga in lite inlägg med jämna mellanrum för ska ju sitta och plugga hela dagen.
Sen efter skolan kommer Sandra hit för hon ska hjälpa mig med en grej.







Ännu ett paket.

Hejhejhej! Sitter hemma i soffan och chiillar gaaaaaalet. Nyss kom mamma upp med ett till paket och detta paket hade dumpats i vår brevlåda. Det var också en klänning som mamma hade beställt men hittar den inte på hemsidan men taaaaaack mamma! Nu är det bara balklänningen jag väntar på att den ska komma och den kommer om ett par dagar tror jag :) Är verkligen jätte glad, tack världens sötaste och bästaste mamma! LOVE /REBECKA

Har bara dåliga mobil-bilder



As fint väder!



Eriiiicaaaaa





HAHA gillar att jag ser så glad ut på dom 2 sista bilderna, solen... ;)


Heeeej

Sitter just nu och pratar med Ludvig i tele, han sjunger och jag vet inte vad han gör, haha. Samtidigt som jag gör det så håller jag på och försöker hitta nått att ha på mig imorn och håller på och packar upp mina saker eftersom jag kom hem till pappa idag (mina föräldrar är ju skilda och vi byter vecka på måndagar).

Efter skolan så var jag med Erica, vi åkte hem till mig och hämtade lite saker sen cyklade vi till en sjö i närheten av mig och där vi skulle grilla  korv fast det blev inte som planerat så vi åt kall korv istället... haha! Vi var där ett tag och skrattade ihjäl oss åt ja... haha! Sen efter ett tag så cyklade vi hem igen och chillade lite
:) Kul dag iallafall och det kommer upp bilder sen.



Hahahahahahah så söt Ludvig, hahahahaha :D


Ben&Jerrys

Såg den här bilden på weheartit och blev verkligen skit sugen på BJ men fan att det är så himla dyrt. Kanske köper det imorgon, vi får se! Haha, var bara tvungen att slänga ut bilden.

New!

Detta hämtade mamma ut åt mig och gullig som hon är hade beställt för hon visste att jag ville ha den. Tack! Kommer sitta skit snyggt i sommar till solbrända ben och ett par gladiatorsandaler och ett stort silvrigt halsband. Loveit!!

Home.

Hejhej. Kom nyss hem och ska ner och äta middag om sådär två min men men.
Imorgon blir jag hemma från skolan så då kommer det förmodligen mycket bloggning men kan inte lova någonting för har mycket läxor och inlämningar som ska göras klart. Inte kul men måste man så måste man.
Nu ska jag ner och äta men kommer snart och visar vad som kom i posten idag, mamma hämtade nämligen ut ett paket åt mig med någon hon hade köpt! Tack!

Världens sötaste par!!




OC

Hejsan. Sitter i soffan och kollar på OC. Nu börjar det igen. Skriver mer sen. Puss/Rebecka

Lördag och söndag i ett svep.

Hejhej.
Igår var jag i stan och letade balklänning med min mamma och syster och sen så gick vi till min farbror och därifrån gick vi till en skit mysig uteservering och satt där och mös i ett par timmar. Sen åkte vi hemåt men mamma släppte av mig i Täby och då mötte jag Fia och Emelie och sen drog vi till Vallentuna och åt middag med Fias familj och var där ett tag men sen så tog vi tåget till Täby och sen spenderade vi tre kvällen framför film och chips, skit mysigt!
Idag kom jag hem och sen efte en timme så skulle vi på släktkalas hos min kusin som fyllde 17 år och vi var där i ett par timmar men sen kom vi hem och då solade jag lite och mamma och pappa började med maten och vi åt grillat idag mumms! Även syster, systers pojkvän Filip, Jenny, Emma och Mattias smög sig över så det blev riktigt mysigt med många där. Sen spelade vi kubb men Jenny är livsfarlig när man spelar det så jag hoppade upp för att inte bli träffad av den där pinnen man kastar men landade på sidan av foten och då knäcktes det i hela foten och nu är den svullen och gör väldigt ont.. Tråkigt. Men den är nog bra tills imorgon hoppas jag.
Men nu ska jag sätta mig och plugga lite så man håller tempot uppe de sista veckorna.
Kram

Happy birthday 2 you.

Hejhej. Ska bara slänga in ett snabbt inlägg för om typ 30 minuter ska jag och min familj vara hemma hos mina kusiner för min kusin Linnea fyller år så ska träffa hela släkten idag.
Sen ska jag direkt åka och jobba för hann inte det igår.
Berättar mer om min dag idag och min dag igår och klänningarna jag hittade när jag kommer hem. Puss

Film-audition


En cool bild på Miley & hennes crew

Heeeelluu!
Just nu sitter jag hemma hos Sofia, vi kom hem för ungefär en halvtimme sen. Vi har varit på en film-audition. Och jag måste säga, jag är stolt. Så jäkla stolt över att jag vågade. Jag vet inte vad som flög i mig, jag var inte ens nervös! Och jag brukar alltid vara det för sånt här... Det kändes som att det gick bra men man kan ju aldrig vara säker.
Nu ska vi äta hamburgare sen ska vi tagga till för vi har fotbollsmatch om ca 2 timmar. Ciao!

I Vallentuna.

Hejhej! Sitter hemma hos Fia i Vallentuna och vi ska äta snart typ och sen efter det ska vi börja ta oss mot Täby för vi ska sova hemma hos Emelie inatt.
Idag i stan var det jätte mysigt för vi gick och kollade lite i affärer men sen gick vi till min farbror och därifrån gick vi till en uteservering och åt lunch och satt och snackade i typ två timmar. Skit härligt i solen för det var typ under en bro på två stora flytbryggor och stället var jätte omtyckt så det gällde att typ kasta sig över ett bord när det väl blev ett ledigt.
Ikväll ska vi tre bara chilla och kolla på film och så så uppdateringen kommer inte vara på top.. Haha.

Bieber-paraden

Kom precis hem från bieber-paraden. Är så jävla förbannad. För det var verkligen skit kul tills alla började förstöra och massa killar kastade vattenballonger och annat skit. En stackars tjej fick fan 2 stora stenar och en pinne på sig?! PLUS att det var massvis av mindre barn med där som också kunde ha fått saker på sig?! Dom som kastade är fan helt jävla dumma i huvet.

Är så arg att jag skakar. Sofia ville dra hem så jag åkte med henne. Men det var nog ändå bara bra för jag är så jävla sur. Ursäkta dampet men det är bara så jävla respektlöst.
ÅÅÅÅÅÅÅÅH, fan vi som skulle fixa hit honom ju... FUCKING IDIOTER!

Ännu en gång, förlåt för dampandet, kommer upp ett inlägg om ett tag när jag har lugnat ner mig. Ska hoppa ner i ett varmt bad och slappna av. Sedan kanske jag ska höra om nån kompis vill träffas. Bye



Fuck you alla haters!!



HAHA DÖR

Ja, det här är ett tidsinställt inlägg :) Just nu är jag i stan på Bieber-paraden.
Fixade det här inlägget igår när jag hittade den här bilden på mig på Sofias dator. SHIT vad liten jag var här! Haha döööööör...




H&M

Allt det här hittade jag igår när jag kollade kläder på H&M's hemsida och vill verkligen köpa hem alltihopa nu tills sommaren och så. "Detta är ett tidsinställt inlägg av Rebecka för jag är inte hemma någonting idag, mobilbloggning kanske kommer upp någon gång under dagen"


Bilen

Hejsan. Sitter förmodligen i bilen just nu påväg till stan med mamma och har nyss varit och jobbat och idag ska jag spendera dagen i stan med mamma och vi ska äta lunch, shoppa och göra en till sak. Haha! Om jag köper någonting så slänger jag in det i ett annat inlägg typ imorgon.
"Detta är ett tidsinställt inlägg av Rebecka för jag är inte hemma någonting idag, mobilbloggning kanske kommer upp någon gång under dagen"

ASSÅÅÅÅÅÅ GUUUUUUD HAHAHAHAHA

JAG VET SERIÖST INTE VART JAG SKA TA VÄGEN FÖR ATT JAG SKRATTAR SÅ MYCKET!!! DOM HÄR VIDEOSARNA ÄR IFRÅN TYP 2005 ELLER 2006.
OH MY FUCKING GOD. DÖR, SERIÖST. HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAAH
Btw, jag är den fula blonda saken som skriker och vill ha uppmärksamhet 24/7... haha

Jag, Sofia & Erica

Sofia, jag & Rebecka

Yoooo folks!

Sitter hemma hos Sofia och ska alldeles strax kolla på Vampire Diaries. Sofia står i duschen. Har varit en skit rolig dag med henne och jag ska sova här också. Vi har gjort skitmycket. Flummat runt, sjungit utanför ica, tränat inför en grej som vi ska göra på söndag, träffat Rebecka & Simone en stund, fixat saker inför imorn (Bieber-paraden) och massa annat!

Men jag ska faktiskt inte skriva mer nu för ska kolla på VD avsnittet online för vi missade det när det var klockan 8. Byeeeeeeee hörs imorn :D





Godnattdinjävlafisfjärt!

Ska sova nu, ska upp tidigt imorgon för ska åka och jobba och sen iväg direkt så det händer lagom mycket saker imorgon liksom. Aja, pusspåer!

Tjenatjena mittbena!

Hej. Sitter just nu inne med Simone och vi har suttit ute på altanen och myst med tjejsnack och musik och det var skit mysigt. Nu sitter vi och glor framför datorn och vet faktiskt inte vad vi ska göra nu.
Imorgon kommer det nog bli lite bloggning för min del för ska jobba, in till stan och sen så ska jag hem till Emelie på kvällen men tänkte tidsinställa lite inlägg med jämna mellanrum så ni har lite att läsa och så kommer säkert någon mobilbloggning upp! Men nu ska jag inte skriva mer, vi hörs snart.

Hola Amigos

Hej. Hinner inte skriva speciellt mycket för ska ut och träffa Simone och sen vet jag inte vad vi sk agöra men det lär vi ju få reda på. Hejsvejslingongrejs!

Humöret är på topp men kroppen är inte det..

Hejhej! Är hemma och glider runt i mjkukiskläder för är trött och känner mig hängig och egentligen skulle jag och mamma åkt till stan men gör inte det pga hur jag mår så vi åker dit imorgon ist.
Idag beställde mamma min balklänning men vi ska ändå kolla runt lite efter om det finns någon i fall att om den andra sitter helt knas eftersom vi beställde den på internet så kanman ju aldrig vara säker. 
Och så ska vi kolla på skor och avslutningskläder också.
Vi ska nog också äta lunch där men är inte säker.
Ikväll kommer nog bloggningen antingen vara i botten eller skit bra beroende på om jag sitter mycket vid datorn eller inte för man vet ju inte en sånn här kväll då jag ska vara hemma liksom.
Men nu ska jag kolla lite på tv och plugga lite. Hejdå

<3

Frågor jag inte hade svar ställde jag fler frågor och nu har jag bara ännu fler frågetecken framför näsan på mig. Är trött och tänker inte klart just nu pga allt som händer. Kanske har alla andra rätt att man bara ska släppa det och låte det bli som det blir men vågar jag verkligen det? SUCK..

Sandra apan Karlsson du är fan för speciell! :)<3

Kolla vilken söt liten rackare jag hittade på google.se, började tänka lite på Sandra en apa som hon är och fick lust att slänga in den på vår gemensamma blogg. Haha!

Balklänningar.

Har kollat väldigt mycket idag och har hittat fyra klänningar jag gillar grymt mycket till balen. Det finns dom här fem jag ska välja mellan nu och jag och mamma ska förmodligen beställa hem en så snart som möjligt för alla köper man på nätet och så skickar jag tillbaks om jag inte gillar den. Tycker alla klänningarna är grymt fina och gillar att ingen av dom är speciellt lik den annan för det är lite olika färger och sådant. Om ni vill så får ni gärna hjälpa till och säga vilken ni tycker är finast men sen när jag har valt klänning så tänker jag inte berätta vilken utan det får ni se dagen då den ska på och klackarna också för då är det baldags och det är om lite mer än en månad men en flicka kan väl aldrig vara för tidig med sånt här? :) Haha. Aja, säg till i en kommentar vilken ni tycker om mest!


Jag och Simone!

Cyklarna!
Sjöstjärnan Simone :)

Jag!

Jag och Simone!

Jag leker typ smidig....?

SIMONE ÄR VACKER!!!

Jag ser ut som en apa...?

<3
Dom här bilderna tog jag och Simone innan kubben för någon vecka sen och har glömt ladda in dom så bjöd på lite bilder nu istället. Nu ska jag ut och gå med mamma! Hare gött!


Just nu

Sitter & snackar med Rebecka i telefon. Ikväll ska jag bara vara hemma och umgås med Ella tror jag, för vi är ensamma hemma. Mamma jobbar till 11 ikväll.
Tror jag ska lägga mig under ett tjockt täcke i soffan och sätta på någon bra film. Fryser ihjäl här, vet inte varför för det är inte ens kallt hemma.
Ni får alla ha en bra torsdags-kväll! :)



Oj vad glad man kan se ut.. haha!


Hiss&Diss

HISS: Sommarlovet, det är fan inte långt kvar nu och det kommer säkert bli hissat mycket flera gånger efter det här men jag är sjukt taggad på att gå ut från Söraskolan och aldrig komma tillbaks. Visst kommer jag sakna klassen och skolan men vill ändå därifrån. Kommer säkert gråta hur mycket som helst på skolavslutningen så töntig som jag är men jag har klagat på klassen i vissa lägen men jag har faktiskt haft skit kul i den också och vill nog inte att det ska ta slut. Jag känner mig trygg med personerna i klassen och jag vill ha kvar tryggheten men men det kommer säkert bli as najjs i gymnasiet. Men juste för fan jag hissade ju sommarlovet och inte min klass, haha. Allt med sommarlovet är så jävla härligt, kompisarna varje dag, sena kvällar, glass, värme, sol, brun och massa annat. Sommar kom hit nu för fan!!
DISS: Vädret som Sverige har bjudit på de senaste dagarna kan ju bara gå och gömma sig eller någonting för blir bara irriterad på allt skitväder.. Vill ju bara bomba någonting. Haha. Nej men usch vill inte ens prata om det men just nu är det fint väder iaf. Funderar på att gå ut ett tag på en promenad. Hmm, låter det bra?

:)

Hejehj. Har precis hjälpt mamma och pappa med lite saker och nu ska jag lägga fram kläder tills imorgon, städa rummet och sen så ska jag kolla på en film. Har fått in lite plugg idag men inte så himla mycket som man kanske hade hoppats på men det får jag ta ansvar för och göra imorgon istället. Vad ska ni göra i helgen då?
Juste, fick en jätte bra nyhet tidigare idag. På sommarlovet så ska jag iväg i fem dagar och då ska jag på ett läger med massa innebandyfolk som ajg inte känner som kommer från olika lag och träna och så kanske man blir uttagen till någonting som var väldigt bra. Sjukt roliga nyheter tycker jag och det ska bli kul med lite innebandy, det blir då den 17-22 jag är borta och jag längtar sjukt jävla mycket asså! Ska bli grymt kul.
Men nu ska jag börja städa mitt rum så vi hörs lite senare, pusshej!

All or nothing?

Hejsan. Kom hem för ganska länge sen och var då med Simone och vi har suttit och glidit runt på hemsidor och kollat balklänningar och jag hittar massa fina men ingen jag känner shiit den vill jag ha.. Alla mina kompisar hittar skit fina men fan inte jag. Är as avundsjuk på Simone också för hon har hittat två as fina, men jag tror jag har en som jag nog ska köpa! Men får se :)
Ikväll ska jag inte göra någonting, chilla och plugga ska jag i för sig göra men förutom det så ska jag inte göra någonting iaf. Är trött så ska somna tidigt idag tänkte jag och försöka vakna upp pigg imorgon!
Imorgon är det en chilldag för först är det engelska, sen idrott och då ska vi bara dansa, sen är det yyp två lektioner kvar och sen ska jag nog till Täby eller kanske till stan med syster och mamma kanske? Hmm, hoppas på det iaf! Hörs lite senare.
P.S jag tog bort det förra inlägget för jag drev med en kompis och sånt.. Haha!

I löv u.





Kort

Heellooo!
Nu sitter jag här vid Rebeckas data och hon kom precis ur duschen. Rebecka har ju redan skrivit att jag ska sova här så det vet ni ju redan. Haha!
Vi ska kolla på VD som sagt och ha kuul. Så jag ska inte skriva nått mer nu. Ha det gött! :)

Leker modell?

Hejhej. Kommer inte blogga något mer ikväll för jag ska duscha och sen så ska jag och Sandra kolla på "Vampire diaries" för hon vill göra mig till ett fan av det och Justin Bieber och hon är inte riktigt på god väg för känner inte något intresse för dom mer än att jag lyssnar på vissa av hans låtar ibland och tycker att ahn ser helt ok ut!
Men men, vi får se hur det blir med det iaf!
Idag har varit en helt ok dag men jag har varit lite seg och irriterad pga personliga skäl men nu på kvällen blev jag och Sandra as hyper och typ tre-fyra gubbar har varit as arga på oss för vi sjöng. Sjunger vi så dåligt så man blir arg eller vad?
Aja, är trött men ska fixa lite grejer innan jag kan gå och lägga mig, pusshej så ses vi imorgon!

Choklad :)

Hejsan.. Kom hem för typ en timme sen med Sandra och vi har bakat chokladbollar och ska nu sätta oss och kolla lite på tv tror jag eller så ska vi gå till ICA och köpa bröd för jag är jätte sugen på ciabatta! Men jag skriver mer senare och förmodligen Sandra också! Puss


mobilblogg

Hejhej folket. Sitter just nu på mattelektion och försöker lära mig allt som man ska kunna imorgon på nationellaprovet :) Hoppas på att det ska gå bra iaf. Idag efter skolan ska jag vara med Sandra och hon ska vara mitt smakråd för jag ska prova en klänning till balen! Men måste gå nu. Puss /Rebecka

Godmorgon!

Godmorgon allihopa! Vaknade för fem minuter sen och tänkte bara gå in och skriva för behöver inte sminka mig eller så nu på morgonen så kommer ha hyffsat med tid idag för har idrottslektion ute i två timmar första lektionen så! Jag är både glad och ledsen idag men det känns som om den här dagen kommer bli bra, vi håller tummarna för det va? :) Men nu ska jag gå ner och äta frukost och sen börja byta om, puss!

J.E.A.L.O.U.S




Painting my nails!

Hej, sitter just nu och målar naglarna och snackar med en mupp på msn. Så fort nagellacket har torkat helt så ska jag gå och försöka bestämma kläder tills imorgon :) Juste, c:et på min dator laggar ibland men som tur inte nu och det började göra det idag så om det kommer in ett c i ett ord helt plötsligt så är det därför. Men jag kommer kollla igenom alla orden och ta bort det isf men om jag glömmer liksom :)

Klänningar!

Klänning nummer ett: En fin och somrig liten spetsklänning!
Klänning nummer två: en fin och enkel klänning med lite detaljer!
Klänning nummer tre: Somrig kort klänning!
Klänning nummer fyra: Rosa slapp klänning med lite detaljer!
Svara gärna i en kommentar vilken klänning ni tycker är finast.


Klänningar i stora lass!

Hejsan. Håller just nu och snackar med Simone och Sandra på msn och jag och Sandra håller på och skickar lite länkar fram och tillbaks för hon kollar balklänningar och jag kollar avslutningsklänning :) Tänkte lägga ut fyra klänningar och hoppas på att någon kommenterar vilken den tycker är finast iaf att ha som avslutningsklänning i nian!
Klänningarna kommer upp i ett lite senare inlägg :)

Plugga :)

Hejsan. Ska sätta mig och plugga nu som jag redan gjort i ett par timmar emn tog en liten paus men nu ska jag fortsätta för har mycket plugg denna och nästa vecka men efter det lugnar det förhoppningsvis ner sig lite och måste ligga i sista nu! Jag har lite gottgott brevid mig också så det gör bara allt mycket bättre. Vi hörs sen med lite hiss&diss och ett foto på vad jag hade på mig idag :)
Lite senare ska jag ut och springa också.

Kollar på CSI med Simone

Fick Simone att komma hit och kolla på CSI med mig. Hon ska sova här inatt också. Kan inte skriva mer för nu är nog reklamen slut snart. Åh nej jag vet vad som kommer hända snart. Kommer gråta floder... Aja, ha det braaaaaaa!



En bild från tidigare idag


Magen kurrar

Såhär hungrig är jag nu, sitter och dampar!


Hej! Har pluggat klart nu enligt mig för blir bara irriterad för fattar ingenting av svenskan och vet inte vad jag ska skriva och allt blir bara fel och hjärnan står still så blir bara skit irriterad. Nu ska jag ner ocho göra två kvällsmackor och göra oboy och sen ska jag kolla på film och försöka somna tidigt ikväll för kunde inte somna inatt och det var fan inte bra imorse märkte jag.
Imorogn ska jag till skolan och så för måste verkligen prata med en lärare som verkar vara helt jävla dum i huvudet för han säger en sak men sen helt plötsligt ångrar han sig och nu vette fan hur det blir för mig i det ämnet lisom...
Men nu ska jag ner för nu ropa mamma! Pusshej

Träning

Hejsan! Kom nyss hem från träningen och ska nu hoppa in i duschen så skriver lite sen också :)

Mobilbloggar

Hellloooo Sandra här! Sitter i soffan och kollar på Scrubs, as najs. Är taggad för CSI som är ikväll, eftersom Justin ska va med! :D har inte velat kolla på det på datan innan för jag ville se det på tvn med bra kvalité. Men jag har sett flera spoilers ifrån avsnittet och vet att jag kommer gråta ihjäl mig... Hade tänkt fråga någon kompis om den vill komma över eller nått och kolla på det med mig. Så om nån är sugen (av er som känner mig), ring/smsa mig :D

Going back to the time when everything was great!

Hej, snart ska jag börja byta om till träningen och få i mig någonting att äta så bloggar mer när jag kommer hem och så. Ska plugga då också för ligger typ fett efter känns det som. Är jätte skoltrött men måste kämpa på de sista veckorna nu som är kvar, nu jävlar ger jag järnet!
Men nu ska jga till älskade innebandyn om typ en timme, bajjbajj!

Home from school!

Hejsan, kom nyss hem från skolan.
Idag har varit en av de sämsta skoldagarna i hela mitt liv, inte nog med massa problem med mig själv så var det att dansa vals på idrotten och jag är typ som en tjock gubbe med brutna ben på att dansa så det gick som ni nog förstår väldigt dåligt.
Det enda ljusa med den här dagen är innebandyträningen som jag ska på ikväll, ska bli skit kul och jag är verkligen jätte taggad på att göra en bra träning och så!
Sen efter träningen ska jga ut och springa lite för min träning är bara en timme lång och den brukar vara en och en halv typ så drar ut med lite egen träning också :)
Så jag ska försöka blogga så mycket jag kan men det ska jag nog hinna för nu ska jag sätta mig och plugga här vid datorn.
Vi ses snart med ett nytt inlägg!

Ajabaja med dålig uppdatering.

Hejhej! Sitter just nu här framför datorn och bara chillar och idag har jag inte kunnat blogga för min bror har omformaterat datorn så allt man har på datorn försvinner och det tog ett tag och nu kom jag först in efter allt man behövde göra.
Det jag mer ska göra ikväll är att jag ska kolla lite på tv och välja kläder för imorgon och sen ska jag sova.
Idag har jag varit hemma för det mesta och vi har rensat i huset och byggt upp lite saker och fixat och grejjat med övervåningen så nu har vi tv-kanaler på en tv här uppe också och tro mig, det behövdes! :)
Nej men jag skriver mer imorgon, jag lovar den här gången! Så vi ses då.
Pusshej

Jag älskar dig pappa <3

Ikväll kommer jag inte blogga någonting för jag ska umgås med pappa och glömma alla problem för ett tag.

/Sandra (går inte att ladda in "By: Sandra" bilden...)

RSS 2.0